Ongeregeldheden na Visserijfeesten Breskens!

BRESKENS – Na de Visserijfeesten in Breskens (zaterdagavond) ging een groepje bezoekers hiervan rond 22.30 uur huiswaarts met de boot.

Op het Veerplein aangekomen, waren daar preventief wat politieagenten aanwezig. Eén 21-jarige inwoner van Arnemuiden vond het nodig om één van de aanwezige agenten ‘en plein publique’ te beledigen. De jongeman is hierop aangehouden door de aanwezige agenten.

Eén van zijn maten, een 19-jarige Arnemuidenaar, vond het op dat moment nodig om zich met deze aanhouding te bemoeien. Hij belette hiermee de agenten in het doen van hun werk en deze jongen werd daarom eveneens aangehouden.

Tijdens zijn aanhouding gaf de 19-jarige een flinke trap tegen een fiets van een politieagent. Hierdoor liep de jongen een vleeswond op in zijn been en de fiets beschadigde door de trap.

Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar hebben ze de nacht doorgebracht. Ze zijn zondag verder verhoord over de zaak. Tegen beide jongemannen is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook:Vechtersbazen slaan toe vanuit het tunneltje…
Lees ook:Uit de kroeg gezet: en dan de politie beledigen!
Lees ook:Doorgedraaide fietsendief!
Lees ook:Jongen van zijn schoenen beroofd!
Lees ook:Fiets en brommer crashen: arrestatie na klappen uitdelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>