Fitnesstuin bij SVRZ locatie in Axel!


AXEL – Bewoners van Woonzorgcomplex Welstede en cliënten van SVRZ ontvangen vrijdag 29 juni een fitnesstuin van NutsOhra. Cliënten van SVRZ openen de fitnesstuin op de 29e om 15.00 uur.

De fitnesstuin heeft tot doel vereenzaming te voorkomen en de sociale cohesie te versterken. Uiteraard zijn de toestellen tevens bedoeld om mensen in beweging te krijgen in de buitenlucht en zo gezondheidsproblemen voorkomen. Ook de mensen uit de omgeving van Welstede en De Vurssche mogen gebruik maken van de tien fitnessapparaten.

In Welstede wonen cliënten van SVRZ. Tevens ligt het tegenover SVRZ locatie De Vurssche. SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:Kinderen bakken ze bruin in ‘t Gasthuis!
Lees ook:Oudhollandse spelletjes en Afasiesoos in SVRZ locatie Middelburg!
Lees ook:Multiculturele proeverij in SVRZ locatie Middelburg!
Lees ook:Onda in ‘t Gasthuis!
Lees ook:SVRZ Ter Schorre beweegt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>