Werkzaamheden stadhuis Terneuzen!

TERNEUZEN – Het stadhuis in Terneuzen wordt opgeknapt. Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren staat het stadhuis de komende weken in de steigers!

De gevels worden gereinigd en het zogenaamde betonrot hersteld. Verder worden de metalen buitendorpels vervangen, alle buitenschilderwerk uitgevoerd, zonwering nagezien en kapotte ruiten vervangen.

Invalide parkeerplaatsen vervallen

De invalide parkeerplaatsen voor het stadhuis (trouwingang en parkeerplaats College B&W) komen tijdelijk te vervallen. De twee invalide parkeerplaatsen voor het stadskantoor, ter hoogte van parkeergarage Oostkolk, blijven behouden.

Planning

Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden eind oktober afgerond. De steiger wordt in de eerste twee weken van november afgebroken en afgevoerd. Getracht wordt om de (geluids)overlast zoveel mogelijk te beperken.

Lees ook:Renovatie stadhuis Goes!
Lees ook:Wegwerkzaamheden!
Lees ook:Herinrichting Brouwershaven
Lees ook:Asbest in stadhuis Terneuzen!
Lees ook:Uitbreiding Cinecity!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>