Middelburg-Zuid krijgt ontmoetingsplaats!


MIDDELBURG – De wijkwethouder Middelburg Zuid, Johan Aalberts, verricht op donderdag 15 november de opening van de nieuwe ontmoetingsplaats op het Meiveld in Middelburg Zuid. Dit doet hij om 16.00 uur.

Uit de wijk was de wens naar voren gekomen om een ontmoetingsplaats te creëren voor de jongeren en buurtbewoners in de wijk. Tijdens de opening overhandigt de wethouder een symbolische sleutel van de ontmoetingsplaats aan de jongeren uit de wijk. Daarna is er een vriendschappelijk voetbalwedstrijdje tussen de wethouder, jongeren en buurtbewoners op het Cruyff Court.

De ontmoetingsplaats komt te staan bij de halfpipe en het Cruyff Court. Het heeft een open constructie, maar is wel overdekt. Er zitten zitelementen in vast. De ontmoetingsplaats is niet alleen bedoeld voor de jongeren. Iedereen kan er terecht, bijvoorbeeld mensen die in het Meiveldpark hun hond uitlaten en gezellig een praatje willen maken.

Lees ook:Mini Sneider’s, Janssen’s en Cruyff’s strijden tegen elkaar….
Lees ook:Johan Cruyff lekt!
Lees ook:Wijkraad Hulst Zuid maakt doorstart!
Lees ook:Zomerspelen voor kinderen!
Lees ook:Overvallers homo-ontmoetingsplaats in de cel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>