Karla Peijs rijkt Zeeuwse Commissarispenningen uit!


MIDDELBURG – Commissaris van de Koningin Karla Peijs heeft afgelopen zondag twee Zeeuwse Commissarispenningen voor bijzondere verdiensten uitgereikt aan Anna Eleanor Roosevelt en William Jacobus vanden Heuvel. Zij ontvangen de penning voor hun jarenlange inzet voor de uitreikingen van de Four Freedoms Awards in Middelburg en New York.

Vorig jaar was het 30 jaar geleden dat deze Awards voor het eerst in Middelburg werden uitgereikt. Deze traditie van uitreikingen wordt beschouwd als een uitstekend voorbeeld van de goede relaties tussen de Verenigde Staten en Nederland.
De overhandiging van de penningen vond plaats tijdens een vergadering van het Bestuur van de Roosevelt Stichting, waarvan de Commissaris van de Koningin in Zeeland qualitate qua voorzitter is. Na haar vertrek, neemt Han Polman deze functie van Karla Peijs over.

Anna Eleanor Roosevelt is de kleindochter van Franklin en Eleanor Roosevelt en chair van de board of directors van het Roosevelt Institute, NY. William Jacobus vanden Heuvel is chair emeritus van de board of directors van het Roosevelt Institute, NY.

Lees ook:Karla Peijs is nummerrrrr 1 !
Lees ook:Karla Peijs heeft 44 nevenfuncties
Lees ook:Onjuiste berichtgeving RTL Nieuws over declaratiegedrag Karla Peijs!
Lees ook:Peijs deelt weemaal de Zeeuwse Commissarispenning voor bijzondere verdiensten uit!
Lees ook:Angela Merkel krijgt internationale Four Freedoms Award!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>