Peijs deelt weemaal de Zeeuwse Commissarispenning voor bijzondere verdiensten uit!


MIDDELBURG – Commissaris van de Koningin Karla Peijs reikte vrijdag tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van het provinciaal bestuur van Zeeland in Middelburg tweemaal de Zeeuwse Commissarispenning voor bijzondere verdiensten uit.

De penningen werden uitgereikt aan de heer Pieter Stoter en aan het bestuur van Stichting Biljart Evenement Sluiskil Terneuzen (BEST). De heer Stoter ontving de penning vanwege zijn inzet voor het Zeeuwse Tour de France Comité en vanwege zijn bestuurlijke ervaring als voorzitter van de Raad van toezicht van het Zeeuws Museum en van de Stichting Verpleeg- en Rusthuizen. De penning is aan het bestuur van de Stichting BEST toegekend in verband met de organisatie van het WK Driebanden in Sluiskil in 2010. Hiermee heeft Sluiskil internationale bekendheid verworven voor de biljartsport. De Zeeuwse Commissarispenning voor bijzondere verdiensten wordt sinds 2011 uitgereikt door Commissaris van de Koningin Karla Peijs. De eerste maal viel deze eer te beurt aan oud-gedeputeerde Harry van Waveren. In november 2011 ontving voormalig astronaut Lodewijk van den Berg de penning.

Lees ook:Karla Peijs rijkt Zeeuwse Commissarispenningen uit!
Lees ook:Afscheid gedeputeerde George van Heukelom!
Lees ook:Karla Peijs heeft 44 nevenfuncties
Lees ook:Koninklijke onderscheiding voor vertrekkende Middelburgse burgemeester Schouwenaar!
Lees ook:Karla Peijs is nummerrrrr 1 !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>