Voorlichting: Epilepsie bij kinderen in het ADRZ!


GOES – In het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes is maandag 11 maart een voorlichtingsbijeenkomst met als thema: ‘Epilepsie bij kinderen’. De avond is van 19.30 tot 21.30 uur.

Sprekers zijn onder anderen kinderneuroloog Frank Visscher van het ADRZ en epilepsieconsulent William Westerweele,. De organisatie is in handen van de Epilepsie Vereniging Nederland (EVN). Wanneer bij kinderen de diagnose epilepsie wordt gesteld, dan is dat ook ingrijpend voor de ouders. Zij hebben dan veel vragen, zoals: Wat is epilepsie? Kunnen de aanvallen leer- en gedragsproblemen veroorzaken en welke invloed hebben medicijnen hierop? Wat kan ik, als ouder, voor mijn kind betekenen? Maar natuurlijk ook vragen over de toekomst van het kind: kan mijn kind wel naar een gewone school en is de leerkracht in staat om mijn kind de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft? Vragen waarop tijdens de informatieavond uitgebreid antwoord wordt gegeven. Belangstellenden kunnen zich vóór 8 maart aanmelden bij Wendy Joosse, bij voorkeur per e-mail: [email protected] of telefoon: 0118-462641 of 0318-672772. De avond is bedoeld voor ouders, familie en vrienden van kinderen met epilepsie, maar ook voor artsen, verpleegkundigen, leerkrachten, begeleiders en andere belangstellenden.

Lees ook:Diagnose epilepsie. En dan?
Lees ook:ADRZ bijeenkomst: ‘Diagnose epilepsie. En dan?’
Lees ook:Bijeenkomst epilepsie!
Lees ook:Ouderavond spraak- en taalontwikkeling bij jonge kinderen
Lees ook:Epilepsiechirurgie en niet-medicamenteuze behandelingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>