ADRZ bijeenkomst: ‘Diagnose epilepsie. En dan?’

ziekenhuis vlissingen

VLISSINGEN -  ’Diagnose epilepsie. En dan?’ Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) houdt samen met de Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) donderdag 28 mei een informatiebijeenkomst over epilepsie en de gevolgen daarvan. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Aula van het ADRZ Vlissingen.

Neuroloog Edwin Peters en epilepsieconsulent William Westerweele, beiden werkzaam in het ADRZ, geven uitleg over epilepsie en het omgaan met epilepsie in het dagelijks leven. Daarnaast krijgen bezoekers informatie over de verschillende behandelmogelijkheden, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Er een informatiestand van de EVN. Er zijn ervaringsdeskundigen en onderwijskundig begeleiders aanwezig om een gesprek mee aan te gaan. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met epilepsie en hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden. Professionals en andere belangstellenden zijn ook van harte welkom. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot uiterlijk 22 mei 2015. Stuur hiervoor een e- mail naar [email protected] Wilt u uw naam, telefoonnummer en het aantal personen in de email vermelden? Voor vragen kunt u contact opnemen met Anneke van der Meer tel. 06-138.61.640, Frans en Loes Bijl, telefoon 078 641 05 90 of met het landelijk bureau EVN, telefoon 030 63 440 69.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst is gratis.

Lees ook:Diagnose epilepsie. En dan?
Lees ook:Voorlichting: Epilepsie bij kinderen in het ADRZ!
Lees ook:Bijeenkomst epilepsie!
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst ‘Epilepsie en geheugen’
Lees ook:Epilepsiechirurgie en niet-medicamenteuze behandelingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>