Ontwikkeling nieuwe woningen Vlissings Scheldekwartier!


VLISSINGEN – Het eerste deel (bouwblok B) van het Vlissingse bouwproject Bestevaer in het Scheldekwartier is alweer enige tijd geleden opgeleverd. Het college van B&W heeft inmiddels ingestemd met een optie- en koopovereenkomst met A.M. voor het volgende deel van Bestevaer, Blok D, ter hoogte van de Wagenaarstraat. Hierdoor kan ontwikkelaar A.M. (die al een ontwerp heeft gemaakt), daar starten met de verkoop van 12 grondgebonden woningen met eigen parkeervoorziening.
Deze ontwikkeling, van het nieuwe zogeheten Blok D, past binnen de ontwikkelingsvisie Scheldekwartier, en verbindt de binnenstad van Vlissingen met het Dokje van Perry en het reeds opgeleverde bouwblok B van Bestevaer.

Gevolgen

Op het moment dat er voldoende woningen zijn verkocht en A.M. de grond ook daadwerkelijk afneemt, zullen de parkeerplaatsen voor vergunninghouders en een vuilcontainer ter hoogte van de Wagenaarstraat/Jan Allemanstraat, te zijner tijd enkele meters verplaatst worden om ruimte te maken voor de nieuwbouw van het volgende blok woningen van Bestevaer.
Vergunninghouders kunnen op dat moment ter vervanging van de huidige 24 parkeerplaatsen tijdelijk parkeren op de plek ter hoogte van de voormalige HEMA/ poffertjeskraam, direct grenzend aan de Walstraat. De belanghebbenden hebben hierover reeds bericht ontvangen van de gemeente.

Lees ook:Afronding inrichting openbare ruimte Bestevaer Vlissingen!
Lees ook:Bouwactiviteiten Scheldekwartier!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Scheldekwartier!
Lees ook:Vlissingen failliet door (nog) niet bouwen van Scheldekwartier?
Lees ook:Rondleidingen Bestevaer Vlissingen: kijken, kijken…wel kopen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>