Duurzame energie in bedrijf: van idee tot realisatie!


GOES – Het Zeeuwse servicepunt van HIER opgewekt (ondergebracht bij de ZMf) houdt in het stadskantoor van Goes op maandagavond 11 maart een informatiebijeenkomst: Duurzame Energie in Bedrijf; van idee tot realisatie. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Doel van de avond is om mensen met duurzame ideeën op gebied van lokale energieopwekking verder op weg te helpen en met elkaar in contact te brengen. Iedereen is welkom.

“De avond is bedoeld voor mensen die bezig (willen) zijn om samen met anderen gezamenlijk energie te besparen of op te wekken. Dat klinkt misschien wat vaag maar eigenlijk is het heel simpel. Samen aan de slag met energie. Dus bijvoorbeeld door samen met je buren aan de slag te gaan met energiebesparing of samen voordelig zonnepanelen in te kopen of door te investeren in zonnepanelen bij de school van uw kinderen. Alles is mogelijk”, aldus Melissa Ernst van de ZMf.

Het programma van deze avond is erg ‘hands-on’ en vol praktische informatie en voorbeelden uit de praktijk. Er zijn een drietal workshops, presentaties met inspirerende verhalen van reeds bestaande energie-initiatieven en andere ervaringsdeskundigen. Aanmelden: www.zmf.nl of per telefoon: 0113 – 23 00 75.

Met deze avond wil de ZMf kennisuitwisseling bevorderen en de deelnemers in contact brengen met andere initiatiefnemers. Er zijn initiatieven uit Zeeland, Brabant en zelfs uit Vlaanderen. Voor het landelijke verhaal is E-decentraal uitgenodigd, de landelijke belangenbehartiger voor decentrale duurzame energieopwekking.

Lees ook:Energiebelasting stijgt: opwekken van eigen energie nu het moment!
Lees ook:Goes gaat voor energiebesparing!
Lees ook:Zeeuwse stroom & Greenchoice!
Lees ook:Terneuzencafé voor ondernemers en inwoners!
Lees ook:Groene euro’s scoren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>