Voorjaarsmarkt in ´t Gasthuis Middelburg!

Markt
MIDDELBURG – SVRZ locatie ´t Gasthuis in Middelburg staat woensdag 20 maart van 13.30 uur tot 16.30 uur in het teken van het voorjaar. Aan het Noordpoortplein staan tal van kramen klaar om mooie spullen te presenteren.

Tijdens deze voorjaarsmarkt zijn er diverse goede doelen die hun producten verkopen. Denk aan Vogel- en egelopvang de Mikke, Stichting Zeeuwse klederdracht, stichting Partners in Hoop en Leger des Heils. Ook de eigen verenigingen van ´t Gasthuis hebben spullen te koop. Zo zijn er planten gestekt door de tuinvereniging en kleine spullen gemaakt van hout voor in de tuin. Tevens kunt u genieten van een demonstratie stro vlechten. Tot slot zijn er ook bloemen, planten, kleine cadeaus en spullen uit Georgië te koop.

Ook aan de inwendige mens is gedacht met de verkoop van eigen gebakken producten. Maar uiteraard is het restaurant ook gewoon open en kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen!

´t Gasthuis, centrum voor zorg en reactivering, is een onderdeel van SVRZ. En SVRZ staat met acht zorglocaties, een Servicecentrum en talrijke kleinschalige woonvormen garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:Voorjaarsmarkt ‘t Gasthuis!
Lees ook:Kraampjes bij het Middelburgse Gasthuis!
Lees ook:Multiculturele dag ‘t Gasthuis!
Lees ook:Kerstfair SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Najaarsmarkt ´t Gasthuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>