Cinema Middelburg houdt avond van de Franse film: Une Vie Meilleure!

Une Vie Meilleure blog
MIDDELBURG – Cinema Middelburg houdt Woensdag 27 maart om 20.00 uur de Avond van de Franse Film, in samenwerking met Alliance Française. Dit keer met de film: Une Vie Meilleure.

Yann (Guillaume Canet) is een man van grote dromen. Dag na dag gaat hij de restaurants van Parijs af, zijn droombaan als chefkok najagend. Wanneer hij de mooie Nadia (Leïla Bekhti) ontmoet, zet hij ook zijn zinnen op haar. Yann en Nadia worden verliefd en vormen met Nadia’s zoontje Slimane (Slimane Khettabi ) al gauw een echt gezin. Wanneer ze op een vervallen, maar prachtig gelegen pand stuiten net buiten Parijs, zien ze hun toekomst vorm krijgen. Geld hebben ze niet, wel die grote dromen. Ze besluiten om het pand te kopen en er een restaurant te beginnen. Maar vastberadenheid alleen is onvoldoende om hun dromen te verwezenlijken. Geen enkele bank wil het stel een lening verschaffen. Om geld te verdienen vertrekt Nadia naar Canada. Une Vie Meilleure is een meeslepend drama tegen de achtergrond van de huidige economische crisis.

Voor iedereen toegankelijk, leden van de Alliance Française betalen € 6,- .

Lees ook:Avond van de Franse Film: bij Cinema Middelburg: Une Vie Meilleure!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: 3 Coeurs!
Lees ook:Avond van de Franse Film in Cinema Middelburg: Cloclo!
Lees ook:Avond van de Franse film bij Cinema Middelburg: Le Nouveau!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Le dernier coup de marteau!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>