Nu stemmen op stichting Blokje bij blokje voor Kroonappel nominatie!

blokje bij blokje
VLISSINGEN – Stem vandaag, zaterdag 16 of zondag 17 maart op het Vlissingse Blokje bij blokje om ze te nomineren voor Kroonappel van het Oranjefonds! “De technieklessen voor de kids hebben we aangemeld. Daarmee zijn we bezig om kinderen te interesseren voor techniek. Want zonder techneuten geen toekomst. Wij willen via LEGO daaraan meewerken en hebben uw stem nodig”, aldus initiatiefnemer Leo Blok.

Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging van de Prins van Oranje en Prinses Máxima, verzorgt het Oranje Fonds de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Duizenden organisaties die iets betekenen voor de samenleving, hebben hun activiteiten voorgedragen. Een woordvoerder van het Oranefonds: “Tijdens dit stemweekend vragen we u te stemmen op het beste of leukste initiatief bij u in de gemeente. Dit kunt u doen vanaf de stempagina: op www.kroonappels.nl We rekenen op uw hulp bij het vinden van de Oranje Fonds Kroonappels!”

Lees ook:Kroonappels! Resto van Harte Middelburg doet ook mee!
Lees ook:Oranje Fonds zoekt naar Zeeuwse Kroonappels!
Lees ook:Veere zoekt Appeltjes van Oranje!
Lees ook:Appeltjes van Oranje!
Lees ook:Zeeuwse finalisten Oranje Fonds Kroonappels bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>