Zeeland krijgt vandaag een nieuwe Beste Bolus Bakker!

MIDDELBURG – Wie bakt dit jaar de beste Zeeuwse bolus? Is het weer Bakker Bliek die afgelopen jaar won? Of toch Echte Bakker Piet Daane, wiens zoon Peter en zijn crew met de eer aan de haal gingen in 2011? “Natuurlijk doen wij ook weer mee! Het wordt een spannende strijd. Wij gaan er vol voor. Moge de beste winnen”, meldt Peter Daane van het bedrijf met vestigingen in Middelburg en Vlissingen. Gedurende de voorjaarsbijeenkomst van de NBOV-regio Zeeland in Ouwerkerk wordt vandaag, dinsdag 19 maart de bakker met de Beste Zeeuwse Bolus 2013 gekozen.

Het is de bedoeling dat om 16.30 uur de winnaar bekend is. De bolussen voor de keuring moesten vanmorgen ingeleverd worden bij één van de 6 inleveradressen in onze provincie. De bolusbakkers moeten acht bolussen inleveren met een maximaal gewicht van 80 gram per stuk.

Lees ook:Wie bakt de beste Zeeuwse bolus?
Lees ook:Peter Daane is beste Bolus bakker!
Lees ook:Bakker Peter Daane: “Kiek noe, de jikkemienen bin ok awee hebakken”
Lees ook:Leuk & lekker: De Tour de France-bolus van Echte Bakker Piet Daane!
Lees ook:Echte Bakker Dees Zaamslag bakt de beste bolus!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>