Kennismakingsbezoek Commissaris van de Koningin aan Hulst!

land van saeftinge blog
HULST – De nieuwe Zeeuwse Commissaris van de Koningin, Han Polman, brengt woensdag 10 april een kennismakingsbezoek aan de gemeente Hulst.

De Commissaris van de Koningin arriveert die dag om 9.30 uur in het stadhuis van Hulst. Na een eerste gesprek met het college van burgemeester en wethouders wordt een rondrit door de gemeente Hulst gemaakt. Daarbij worden diverse locaties en projecten bezocht. In de Hulster binnenstad wordt De Nieuwe Bierkaai aangedaan. Vervolgens staat de grensovergang op Kapellebrug op het programma, daar waar de aanleg van een rotonde is voorzien. Aansluitend gaat het richting Morres Wonen. Daar wordt toelichting gegeven op het Life Style Village. Na Morres brengt het gezelschap een bezoek aan het noorden van de gemeente. Daar worden achtereenvolgens de Gebiedsontwikkeling Perkpolder en de havens van Walsoorden en Paal bezocht. Als laatste gaat het richting de Hertogin Hedwigepolder. De kennismakingstoer wordt afgerond in Het Verdronken Land van Saeftinghe (zie eerdere film van dat gebied).

Lees ook:Infoavond bestemmingsplan Life Style Village!
Lees ook:Karla Peijs bezoekt Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Koning en Koningin vandaag in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Aanbetalers bij Morres zijn geld niet kwijt
Lees ook:Koningin Máxima in Colijnsplaat en Zierikzee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>