Koningin Máxima in Colijnsplaat en Zierikzee!

koningin maxima 2

COLIJNSPLAAT / ZIERIKZEE –  Koningin Máxima brengt op vrijdag 9 september een werkbezoek aan Colijnsplaat en Zierikzee. Het bezoek staat in het teken van innovaties in de aquacultuursector in Zeeland. Zeeuwse ondernemers, gemeenten en scholieren laten zien wat Zeeland te bieden heeft op het gebied van zilte teelt, mosselinnovaties, onderwijs en kweek van vis op land. 

Meer informatie over het werkbezoek vindt u in het persbericht van de Rijksvoorlichtingsdienst.

Koningin Máxima wordt op deze dag welkom geheten en begeleid door commissaris van de Koning, de heer Han Polman.

Werkbezoek

Omdat Koningin Máxima op werkbezoek is en vooral gesprekken voert met Zeeuwse ondernemers en scholieren, zijn de mogelijkheden voor het publiek beperkt. Koningin Máxima arriveert om 10.00 uur in de Haven van Colijnsplaat. Zij neemt hier afscheid van de burgemeester van de gemeente Noord-Beveland, de heer Delhez, en vaart vervolgens met een Zeeuwse mosselkotter naar de haven van Zierikzee. Om 10.45 uur arriveert Koningin Máxima in de Haven van Zierikzee. De heer Rabelink, burgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland, heet de Koningin hier welkom. In beide havens is er kans een glimp op te vangen van Koningin Máxima.

Lees ook:Koningin Maxima in Zeeland!
Lees ook:Programma kennismakingsbezoek koning en koningin bekend!
Lees ook:De Koning komt….vandaag!
Lees ook:Karla Peijs bezoekt Schouwen-Duiveland!
Lees ook:De plek…..( 16): Zeelandbrug, Colijnsplaat, Zierikzee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>