Zatte bromfietser (17) de sloot in!

biertappen
SINT KRUIS – Politieagenten kregen zondag tegen 5.30 uur een melding dat er een bromfietser (17) in de sloot lag langs de Wilhelminaweg in Sint Kruis.

De agenten zijn uiteraard snel ter plaatse gegaan en troffen op de Wilhelminaweg inderdaad een bromfietser aan die in de sloot lag. Hij was aanspreekbaar, had zelf zijn helm afgedaan en vertelde de agenten dat hij tegen een verkeersbord aan was gereden en daarna de macht over het stuur kwijt was geraakt. De jongen had een flinke hoofdwond overgehouden aan zijn valpartij.

Ook gaf de jongen uit de gemeente Sluis aan dat hij behoorlijk wat gedronken had. Inmiddels was de ambulance ook ter plaatse en door de medewerkers van de ambulance werd besloten om de bromfietser over te brengen naar het ziekenhuis. Daar is een blaastest afgenomen van de jongeman. Hieruit bleek dat hij inderdaad had gedronken.

Lees ook:Bromfietser gewond bij aanrijding Kapelle!
Lees ook:Alcoholcontroles
Lees ook:Vrouw rijdt tegen boom!
Lees ook:Naar Sint Kruis!
Lees ook:Rammen baas komt opdraven!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>