ADRZ: Negatieve publiciteit ziekenhuis schaadt patiënt!

admiraal de ruyter ziekenhuis
GOES – Naar aanleiding van de berichtgeving in diverse media over het ADRZ wil het bestuur van de medische stafvereniging van het ADRZ zijn visie naar buiten brengen. Een woordvoerder: “De medisch specialisten juichen de politieke en publieke betrokkenheid met de Zeeuwse ziekenhuiszorg toe, maar wijzen erop dat negatieve berichtgeving alom het vertrouwen van patiënten in het ziekenhuis schaadt. Dit is niet nodig: de medische staf blijft zich ten volle inzetten voor de juiste zorg aan alle Zeeuwse patiënten.”

“Vanzelfsprekend werken we aan de knelpunten en houden we vast aan onze ambitie om uitstekende zorg in de regio te leveren. De koers die al eerder is ingezet en waarbij de planbare zorg primair op Walcheren is gesitueerd en de acute en complexe zorg in Goes is een juiste keuze en blijft ook wat de medische staf betreft onveranderd.”

“Ook elders in Nederland ziet men dergelijke bilocatieziekenhuizen ontstaan met enerzijds een acuut/complex en anderzijds een planbaar profiel.”

“Om dit in Zeeland te realiseren heeft het ADRZ wel de steun nodig van alle betrokken partijen, die immers allemaal een gemeenschappelijk doel nastreven: uitstekende ziekenhuiszorg voor alle Zeeuwse patiënten. Het ADRZ is zeer goed in staat om dat doel te realiseren.”

Lees ook:Toestemming uitwisseling medische gegevens!
Lees ook:Patiënt moet toestemming geven voor uitwisseling gegevens!
Lees ook:Patiënt moet toestemming geven voor uitwisseling gegevens!
Lees ook:Samenwerking ADRZ en SHL-Groep: bloedafname dicht bij huis!
Lees ook:Patiënt ADRZ behandeld met kunstlong!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>