Opening rotonden N258 & N290!

hulst gemeente blog
HULST – De nieuwe rotonden op de N290 en N258 in de gemeente Hulst worden officieel worden op 6 juni geopend. Deze officiële handeling gebeurt door wethouder Clen de Kraker en gedeputeerde Kees van Beveren.

De rotonden werden aangelegd in de maanden september 2012 tot en met april 2013. Het project omvat de realisatie van 2 rotondes op de N290 in Hulst. De meest zuidelijke van de twee ontsluit het terrein van Morres Wonen en het bedrijventerrein Hogeweg op de N290. De tweede rotonde vormt het knooppunt N290/N258/Absdaalseweg. Onder deze rotonde is een fietserstunnel gerealiseerd. Derde onderdeel van het project was het heraanleggen van de rotonde op de N258 ter hoogte van Life & Garden.

Nu ook de laatste afrondende werkzaamheden zijn voltooid, worden de rotonden feestelijk geopend.

Op donderdag 6 juni verzamelen de genodigden zich om 14.30 uur op het terrein gelegen op de hoek N290 / Absdaalseweg / Industrieweg in Hulst. Na toespraken van gedeputeerde Kees van Beveren en wethouder Clen de Kraker, verrichten beiden om 15.00 uur gezamenlijk de openingshandeling door elk met een kart enkele rondjes te rijden over de beide rotonden op de N290.

Lees ook:Turborotondes in Hulst!
Lees ook:Afsluiting Absdaalsweg in Hulst !
Lees ook:Loopbrug over Oesterputten is een feit!
Lees ook:Nasleep aftreden gedeputeerde Van Beveren!
Lees ook:Absdaalseweg Hulst afgesloten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>