Absdaalseweg Hulst afgesloten!


HULST – In verband met werkzaamheden aan de rotondes wordt de Absdaalseweg woensdag 6 maart afgesloten.

Sinds september 2012 wordt gewerkt aan de aanleg van de 2 rotondes op de N290 en de aanpassing van de rotonde op de N258. De weersomstandigheden hebben de afgelopen weken gezorgd voor een aangepast werkschema.

Het verkeer wordt momenteel omgeleid over de Australiëweg, Afrikaweg en Industrieweg en langs de N258 (in één rijrichting). De omleiding was onlangs aangepast en liep over de Oceanië in plaats van de Afrikaweg. Doch vanwege een beschadigd wegdek van de Oceanië werd de omleiding terug aangepast en loopt momenteel weer via de Afrikaweg. Het herstel van het wegdek van de Oceanië staat nu gepland op maandag 4 maart. Op 4 en 5 maart wordt ook de aansluiting van de N290 op de noordelijke rotonde gerealiseerd. Zodra dat is afgerond, wordt het verkeer omgeleid over de Industrieweg, Oceanië en de Australiëweg (in twee richtingen) en langs de N258 (in één rijrichting). Om al deze werkzaamheden vlot te kunnen uitvoeren, wordt gewerkt met een dubbele inzet van asfalteringsvoertuigen.

Afsluiting Absdaalseweg

De volgende stap is het realiseren van de aansluiting van de Absdaalseweg op de noordelijke rotonde. Als het weer het toelaat, worden deze werken gestart op woensdag 6 maart. Vanaf die dag is de Absdaalseweg afgesloten voor het verkeer. Plaatselijk verkeer kan de Absdaalseweg inrijden vanaf De Statie.

Het doorgaand verkeer op de N290 kan vermoedelijk vanaf woensdag 6 maart al gebruik maken van de beide rotondes. Het verkeer richting het centrum van Hulst dient om te rijden via de Grote Kreekweg en de Van der Maelstedeweg.

Er wordt naar gestreefd om de werkzaamheden op vrijdag 8 maart af te ronden, zodat de Absdaalseweg voor het weekend terug kan worden opgesteld voor het verkeer. Doch, het is niet zeker dat het ook gaat lukken. Er bestaat een kans dat de Absdaalseweg tot na het weekend afgesloten zal blijven.

De werkzaamheden en bovengenoemde data zijn allemaal onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. Bij vorst kan niet worden geasfalteerd.

Vervolg

In de volgende fase wordt de Industrieweg (ter hoogte van Beter Bed) aangepast en wordt gestart met de aanpassing van de rotonde aan tuincentrum Life & Garden. Het streven is het volledige project eind april af te ronden.

Lees ook:Afsluiting Absdaalsweg in Hulst !
Lees ook:Werkzaamheden N61!
Lees ook:Afsluiting N61 Mauritsfort in Hoek!
Lees ook:Opening rotonden N258 & N290!
Lees ook:Werkzaamheden Sloeweg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>