Kennismakingsbezoek Commissaris van de Koning!

sluis logo blog
SLUIS – Han Polman, Commissaris van de Koning in Zeeland, heeft onlangs een kennismakingsbezoek aan de gemeente Sluis gebracht.

De Commissaris van de Koning werd ontvangen in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Oostburg waar een kennismakingsgesprek met het college van Burgemeester en Wethouders plaatsvond. Aan de orde kwamen diverse speerpunten in het gemeentelijk beleid, zoals de samenwerking met Zeeuws-Vlaamse en Vlaamse gemeenten, project Cadzand-Bad (kwaliteitsslag aan de kust), transformatieplan Aantrekkelijk Oostburg, bedrijventerreinen, Porthos Sluis en ontwikkelingen Breskens. Aansluitend bracht de commissaris een bezoek aan Porthos Sluis, het centrum voor Welzijn, Zorg en Opgroeien.

Via een rondrit door de gemeente werd wat ‘s ochtends verteld was in de praktijk getoond. Na de stad Sluis reed de bus via de kust naar Breskens. Onderweg werden diverse projecten en ontwikkelingen getoond en toegelicht.

Daarna had de Commissaris van de Koning een ontmoeting met fractievoorzitters van de Sluise raadsfracties. Bij het afscheid nemen had hij nog een verrassing: hij heeft de St. Bavoschool in Oostburg verkozen tot winnaar van de koningsspelen van de Zeeuwse basisscholen. Een vertegenwoordiging van deze school mag daarom aanwezig zijn bij het bezoek van het koninklijk paar aan Zeeland op 21 juni.

Lees ook:Programma kennismakingsbezoek koning en koningin bekend!
Lees ook:De Koning komt….vandaag!
Lees ook:Meet & Greet Oostburgse kids met Koning en Koningin!
Lees ook:Bijeenkomsten voor mantelzorgers
Lees ook:Kernbezoek Breskens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>