Win prijzen met Middelburg Energieneutraal!

middelburg energieneutraal blog
MIDDELBURG – De gemeente Middelburg heeft als ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Om dit doel te bereiken, moeten in 2013 al stappen worden gezet. De gemeente Middelburg lanceert een campagne met als doel om bewustwording over dit onderwerp te creëren en om concreet woningbezitters te stimuleren om energiebesparingsmaatregelen door te voeren in hun woning. Met de nieuwe campagne zijn grote prijzen te winnen.

Te winnen: € 5.000 voor huizenbezitters en € 10.000 voor verenigingen
Verenigingen of kerkgenootschappen die bij de gemeente Middelburg een duurzaam project indienen dat bijdraagt aan een energieneutraal Middelburg maken kans op € 10.000. De winnaar hiervan wordt aangewezen door een inwoner die met zijn koopwoning vóór 1 februari 2014 minimaal één labelsprong maakt. Door een labelsprong te maken, bespaart hij niet alleen jaarlijks op energiekosten, hij kan hiermee zelf ook een prijs winnen, namelijk € 5.000. Het is aantrekkelijk voor verenigingen en kerken om hun leden te enthousiasmeren om mee te doen. Immers, hiermee vergroten zij de kans om € 10.000 voor hun project te ontvangen. Meer informatie en inzicht over het maken van een labelsprong is te vinden op http://www.woningdossier.nl/.

Middelburgenergieneutraal.nl

Wethouder Ed de Graaf is tevreden over de nieuwe campagne. “Samen met onze inwoners willen we stappen gaan zetten naar een beter milieu. Met deze campagne willen we inwoners en verenigingen een duwtje in de rug geven.” De Graaf verwijst naar de speciale website over deze campagne http://www.middelburgenergieneutraal.nl/. “Op deze website staan de actievoorwaarden, tips en andere nuttige informatie. Ook is er een toolbox te vinden met digitale middelen waarmee verenigingen en kerkgenootschappen hun leden kunnen enthousiasmeren om mee te doen. We hopen dat iedereen meedoet om zo een steentje bij te dragen aan het doorgeven van een leefbare aarde aan onze (klein)kinderen.”

Lees ook:Middelburgenergieneutraal.nl!
Lees ook:Winnaar Energieneutraal!
Lees ook:Aanmeldperiode wedstrijd Het Zon Effect verlengd!
Lees ook:PvdA Goes wint ledenwerfwedstrijd!
Lees ook:Energiebewuste klusdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>