Bijpraten over Vlissingse marinierskazerne!

mariniers blog
MIDDELBURG – De gemeente Vlissingen houdt drie informatiebijeenkomsten over de komst van de nieuwe marinierskazerne. Deze zijn bestemd voor bewoners en bedrijven in de buurt van de locatie waar de marinierskazerne wordt gebouwd.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op 24 juni in het Dorpshuis in Ritthem. De tweede is op 25 juni in het wijkcentrum De Kwikstaart in Oost-Souburg. De bijeenkomsten starten om 20.00 uur en richten zich op de bewoners.
De derde is bestemd voor de bedrijven in de buurt van de locatie. Deze bijeenkomst vindt eind juni of begin juli plaats.

Op de informatiebijeenkomsten geeft de gemeente een presentatie van de stand van zaken. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het ministerie van Defensie besloot de in Doorn gevestigde marinierskazerne te verplaatsen naar het Vlissingse Buitenhavengebied. Volgens de huidige planning moet deze kazerne in 2017 gereed zijn. Niet alleen Defensie, maar ook provincie en gemeente zijn momenteel druk bezig met de nodige voorbereidende werkzaamheden.

Lees ook:Informatieavond marinierskazerne voor bedrijven!
Lees ook:Marinierskazerne naar Vlissingen!
Lees ook:Handtekening marinierskazerne Vlissingen!
Lees ook:Informatieavond over diabetes in ADRZ!
Lees ook:Weer vertraging bouw marinierskazerne!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>