Informatieavond marinierskazerne voor bedrijven!

mariniers blog
VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen nodigt bedrijven in de buurt van de beoogde bouwlocatie van de nieuwe marinierskazerne uit voor een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 26 juni in het stadhuis, Stadhuisplein 2 in Vlissingen.

Ook eigenaren van vastgoed vlakbij de locatie zijn welkom. De bedrijven en eigenaren krijgen een uitnodiging in de bus. Op de bijeenkomst geeft de gemeente een presentatie van de stand van zaken en er is gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst en duurt van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Op maandag 24 juni is er al een informatiebijeenkomst over de komst van de marinierskazerne in het Dorpshuis in Ritthem voor de inwoners. Dinsdag op 25 juni volgt een bijeenkomst in het wijkcentrum De Kwikstaart in Oost-Souburg. Deze avond is ook gericht op de inwoners in de buurt.

Lees ook:Bijpraten over Vlissingse marinierskazerne!
Lees ook:Inloopbijeenkomst Marinierskazerne!
Lees ook:Informatiebijeenkomst M.A. De Ruijterlaan en Poelplein!
Lees ook:Bijeenkomst inwoners Nieuwdorp vanwege moord
Lees ook:Komst marinierskazerne!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>