Publieksbalie in Sas van Gent op maandag dicht!

terneuzen logo 2 blog
SAS VAN GENT – De Rabobank in Sas van Gent houdt vanaf 1 juli aanstaande de deuren op maandag gesloten. De publieksbalie van de gemeente Terneuzen is in dit pand gevestigd en kan dus vanaf 1 juli niet meer op maandag worden bezocht.

In de zomervakantie sluit de Rabobank haar deuren van 22 juli tot 13 augustus. De publieksbalie van de gemeente Terneuzen in Sas van Gent is dan dus ook gesloten. U kunt dan terecht bij de publieksbalies in Terneuzen of Axel. Dit geldt ook voor de maandagen vanaf 1 juli aanstaande.

Lees ook:Openluchtzwembaden open!
Lees ook:Ambtenaren vrij!
Lees ook:Parkeerbureau gesloten!
Lees ook:Ook in Terneuzen zelf hondenpoep opruimen!
Lees ook:Evenementen tijdelijk niet op welkomstborden!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Publieksbalie in Sas van Gent op maandag dicht!

  1. Gericke

    Nog een groot gebouw dat leeg komt. Vroeg mij overigens al af toen het gebouwd werd wat ze met een dergelijk gebouw moesten doen.
    Destijds kwamen er overal banken bij. Als de ene er kwam kon de ander niet achterblijven. Nu doen ze het andersom: als de ene vertrekt kan de andere ook zijn biezen pakken. Het is natuurlijk simpel om te zeggen dat je naar Terneuzen of Axel kunt gaan voor bankzaken.
    En zoals meneer Baars het in zijn briefje zo leugenachtig voorstelde: “U kiest steeds vaker voor nieuwe vormen van bankieren en betalen”. Het zal nog mijn eigen schuld zijn ook probeert Baars de mens wijs te maken. Ik heb helemaal nergens voor gekozen. Ik moest mij steeds aanpassen aan wat de bank mij verplichtte. Niest te kiezen, zo moet het en daarmee uit. Zoals nu de mens verplicht wordt om toch met internet te gaan bankieren. Nadat we eerst verplicht werden een betaalrekening te hebben, kunnen we vandaag de dag helemaal niets meer zonder die rekening. Delta, KPN, huur, pensioen, niets kan betaald worden zonder bankrekening. En nu wil meneer Baars dat we ook de ijskou boer betalen met de pinpas. En om je eigen geld te halen moet je nu nog eens betalen ook. Een onbeschofte manier om zo met je klanten om te gaan.
    En als het dan toch per internet moet, maakt het ook niets meer uit of je het met een bank dichtbij of 1000 km ver weg doet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>