Stripparty in Lewedorp!

Superman blog
LEWEDORP – De vrijwilligers van Stichting Fun4all houden zaterdag 6 juli de 15e editie van “het jaarlijkse themafeest van Zeeland” in Lewedorp. In de regio wordt het evenement kortweg aangeduid als “Het Feest” en weet al jaren vele honderden bezoekers te trekken. Het thema voor 2013 is “Strip Party”. De bezoekers in de leeftijd van net 16 tot ruim 60 worden uitgedaagd zich zo origineel mogelijk te kleden naar dit thema. Het gaat voornamelijk om stripboeken en -figuren maar het is niet verboden het begrip ruimer op te vatten. Ook de locatie wordt geheel in sfeer gebracht.

Het themafeest heeft een reputatie op het gebied van prima livemuziek van hoogwaardige coverbands. Net als tijdens de Diepzee Party in 2010 kunnen er dit jaar weer nummers aangevraagd worden. Hoofdact van de avond zijn namelijk The Originals, het vervolg op de Corona’s die destijds in Lewedorp de zaal plat speelden. The Originals spelen alles wat het publiek wil horen. Ze laten de favoriete nummers zelfs bijna net zo goed klinken als het origineel. Het draait allemaal rond een interactieve act waarbij verzoekjes kunnen worden ingediend bij de zanger, die op een podium midden in de zaal staat.

Omdat The Originals zo’n ruim repertoire kennen en meerdere sets kunnen spelen is gekozen voor een iets andere indeling van de avond. De bezoekers in hun strip-outfit worden ontvangen door Frank Los. De karikatuurtekenaar, plezierdichter en stand-up comedian, die al meerdere keren te zien was op Straatfestival Ovezande. Hij lijkt wel niet helemaal goed snik, maar ondertussen weet hij precies wat hij moet doen om zijn publiek te vermaken. De rode draad in zijn act vormen de tekeningen die hij in drie minuten maakt. Hij gaat steeds op zoek naar nieuwe “slachtoffers”. Daaromheen kan er van alles gebeuren. Als een ongeleid projectiel weet hij zijn publiek te raken.

Terwijl Frank Los het publiek in de maling neemt, wordt de zaal opgewarmd door het Arkham Asylum DJ-team. Dit gelegenheidsduo zal ook na de band en tussendoor te horen zijn. Het gaat om crowdpleasers met een opvoedkundige taak, die alles draaien tussen The Black Crowes en De Kraaien.

De locatie van het feest is Maalweg 2b in Lewedorp en begint om 21:00 uur.

Entreekosten: €15,-. Voor meer info en route van de bus kijk je op: www.hetfeest.net.

Lees ook:Big Fat Gipsy Party!
Lees ook:80’s Party – 17e editie: Het jaarlijkse themafeest van Zeeland!
Lees ook:Dorpsbezoek Lewedorp!
Lees ook:Nieuwe thuiszorgwinkel in Lewedorp!
Lees ook:Brand in boerenschuur Lewedorp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>