Big Fat Gipsy Party!

Big Fat Gipsy Party

LEWEDORP – De vrijwilligers van Stichting Fun4all houden zaterdag 5 juli in Lewedorp de 16e editie van “het jaarlijkse Themafeest van Zeeland”. In de regio wordt het evenement kortweg aangeduid als “Het Feest” en weet al jaren vele honderden bezoekers te trekken. Het thema voor 2014 is “Big Fat Gipsy Party”. De bezoekers worden uitgedaagd zich zo origineel mogelijk te kleden naar dit thema. Ook de locatie wordt geheel in sfeer gebracht.

De hoofdact van de avond is de BZB (voorheen Band Zonder Banaan). De BZB speelt stevige rock met komische Nederlandstalige teksten. De laatste jaren zijn de metal-invloeden afgenomen en laat de band zich meer inspireren door de Ierse folk. De BZB is opgericht in 1992 en sindsdien gaven ze oneindig veel shows op onder andere Lowlands, Pinkpop, Paaspop, Parkpop, Zwarte Cross, FestyLand en Klomppop.

Wanneer het Nederlands elftal zich voor de kwart finale weet te plaatsen, zullen zij op 5 juli om 22:00 uur moeten voetballen. Deze wedstrijd zal live te zien zijn via grote schermen tijdens het feest. Bezoekers die voor 22:00 uur aanwezig zijn ontvangen € 5,- korting op de entreeprijs.

De locatie van het feest is Maalweg 2b en het begint om 21:00 uur.

Entreekosten: €15,-, voor 22:00 uur: €10,-. Voor meer info en de route van de bus kijkt u op: www.hetfeest.net

Lees ook:80’s Party – 17e editie: Het jaarlijkse themafeest van Zeeland!
Lees ook:Stripparty in Lewedorp!
Lees ook:SteampunkParty – 14e editie Het Themafeest Van Zeeland!
Lees ook:WK feest!
Lees ook:Dorpsbezoek Lewedorp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>