Zeeland lanceert Social Media verkeersbord!

WiFi-Zeeland
MIDDELBURG – Vanaf deze zomer biedt de provincie Zeeland gratis internet aan op meer dan 100 verschillende plekken. Hiermee is Zeeland de eerste provincie van Nederland die deze service ter beschikking stelt aan haar bewoners en bezoekers. Enkele WiFi plekken zijn sinds afgelopen donderdag te herkennen aan Social Media verkeersborden en unieke Zeeland blauwe WiFietsen. Al deze WiFi locaties zijn tegelijk het decor voor een fotomoment waaraan tevens een winactie gekoppeld is.

Smartphones en tablets zijn tegenwoordig gemeengoed geworden. We nemen ze overal mee naartoe en blijven zo continu in verbinding met de buitenwereld. Waar we ook zijn. Om verbonden te zijn met het internet betaal je meestal een bepaald bedrag per maand. Behalve in Zeeland. Daar kan vanaf nu iedereen gratis gebruik maken van de internetdienst ‘WiFi Zeeland’.

Snelheid WiFi

De snelheid van ‘WiFi Zeeland’ is voldoende om informatie te raadplegen over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, toeristische attracties, evenementen of horecagelegenheden. Ook kan men eenvoudig zijn e-mail checken, webpagina’s bezoeken, of facebook-en met een snelheid van 1 Mbps. ‘WiFi Zeeland’ heeft voor heavy users die een snellere internetverbinding willen, omdat ze bijvoorbeeld regelmatig filmpjes willen bekijken of verzenden, een snellere variant beschikbaar. Tegen betaling, dat wel.

Win een WiFiets

Door een ludieke foto te maken bij één van de WiFietsen, maakt men kans op een originele Zeeland blauwe WiFiets Beachcruiser. Op 1 september is de bekendmaking van de winnaar met de meest creatieve foto. Foto’s kunnen tot en met 31 augustus geplaatst worden op www.fanvanzeeland.nl of op de Facebookpagina.

‘WiFi Zeeland’ is een initiatief van DELTA in samenwerking met de Provincie Zeeland en Promotie Zeeland Delta (een samenwerkingsverband van de Zeeuwse VVV’s). WiFi Zeeland biedt de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van WiFi op vele plaatsen in Zeeland.

Voor meer informatie: www.vvvzeeland.nl

Lees ook:Gratis internet binnenstad Hulst!
Lees ook:Winnaar WiFiets actie neemt prijs in ontvangst!
Lees ook:Gratis WIFI op het Vlissings Bellamypark!
Lees ook:WiFi woonwijken kan beter!
Lees ook:Gratis Wifi op Banjaardstrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>