Winnaar WiFiets actie neemt prijs in ontvangst!

WiFi-Zeeland
MIDDELBURG – Voor mevrouw Tetske Spees-Haalboom uit Zeist was afgelopen dinsdag een bijzondere dag. Uit handen van gedeputeerde Carla Schönknecht ontving zij in Middelburg een nieuwe Beachcruiser. Haar ludieke foto werd de winnende inzending van de WiFiets actie.

De WiFiets actie leverde meer dan 100 bijzondere foto’s op. Uit deze inzendingen koos een jury de winnende foto. De foto’s waren ingezonden via Facebook en via de website fanvanzeeland.nl en konden gedeeld en geliket worden. “Deze fiets is een mooie prijs, ik heb al veel fietsen op papier en foto’s verzameld, maar deze is wel heel bijzonder”, aldus mevrouw Spees-Haalboom.

Free WiFi in Zeeland


Zeeland is de eerste provincie van Nederland die de service gratis WiFi ter beschikking stelt aan haar bewoners en bezoekers. Om hiervoor bekendheid te krijgen zijn afgelopen zomer verschillende plekken in Zeeland het decor geweest van een bijzondere actie. Op verschillende plaatsen in onder andere Middelburg, Hulst, Burgh-Haamstede, Zierikzee, Goes, Vlissingen zijn blauwe fietsen neergezet met een Social Media verkeersbord. Op deze manier werd bekendheid gegeven aan free WiFi en konden voorbijgangers een ludieke foto maken en deze foto delen via Facebook en fanvanzeeland.nl.

Nieuw verkeersbord

Het ‘nieuwe’ verkeersbord dat onderdeel was van de guerrilla-actie, en geplaatst stond naast de blauwe fietsen, kreeg landelijk de nodige aandacht. Er werd in verschillende landelijke media gesproken over een nieuw verkeersbord!

WiFi Zeeland is een samenwerkingsproject van Delta, Provincie Zeeland en Promotie Zeeland Delta.

Lees ook:Zeeland lanceert Social Media verkeersbord!
Lees ook:Herinneringen Zeelandbrug!
Lees ook:Gratis internet binnenstad Hulst!
Lees ook:Gratis WIFI op het Vlissings Bellamypark!
Lees ook:Fotowedstrijd Instagram tijdens Koninginnedag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>