KFC Middelburg zoekt lokaal sportteam om te sponsoren met €2.500!

euro's waaier
MIDDELBURG – Wordt het Swift, VV Arnemuiden E3, FC Dauwendaele B1, HC Walcheren B2, Dynamica, Zeelandia Dames A1 of één van de andere teams uit Middelburg en omstreken? KFC Middelburg wil in het komende sportseizoen een sportteam uit de omgeving sponsoren. Daarom is KFC Middelburg op zoek naar een leuk en enthousiast team van gemotiveerde sporters, dat het ‘sogood gevoel’ in Middelburg kan overdragen! Voor het team dat de sponsorwedstrijd wint, ligt €2.500 aan sponsorgeld klaar.

We konden niet zelf kiezen

Het idee van de actie komt van de manager van KFC Middelburg, Hans Buzink. Hij woont namelijk zelf in Middelburg en wil meer voor de stad en de omgeving kunnen betekenen. “Het was lastig om een club of vereniging te kiezen, want bijna alle medewerkers en gasten komen uit Middelburg. Iedereen heeft een andere voorkeur en het moet wel een club zijn die in Middelburg leeft. Daarom houden we een wedstrijd, waarin we op een leuke wijze de juiste club kiezen.”

Ieder sportteam kan deelnemen

Teams die in aanmerking willen komen voor de sponsoring, kunnen zich op www.kfcmiddelburg.nl inschrijven voor de wedstrijd. Iedere club of sportvereniging mag meedoen. Het maakt niet uit welke sport een team beoefent of hoe goed het team is, als de spelers maar gedreven zijn en de juiste teamspirit hebben. Want dat is waar ‘sogood’ voor staat.

Verzamel stemmen op een eigen teampagina

De teams moeten zoveel mogelijk stemmen (sogoods) zien te behalen. Alle teams krijgen bij inschrijving een eigen teampagina, waarop zij kunnen vertellen waarom KFC Middelburg juist hun team moet sponsoren. Het team met de mooiste pagina, beste reden en meeste stemmen wint uiteindelijk de wedstrijdprijs; KFC Middelburg als sponsor én het geldbedrag van €2.500.

Buzink zegt tot slot: “Middelburgers zijn gedreven en passievol, zo ook de sportteams uit deze omgeving. Dit past precies bij KFC sogood. Ik verwacht daarom een spannende wedstrijd!”

Lees ook:Finalisten van KFC Middelburg sponsorwedstrijd bekend!
Lees ook:KFC Middelburg sponsorwedstrijd!
Lees ook:KFC Middelburg nieuwe sponsor EZRC Oemoemenoe!
Lees ook:Verkiezingsbijeenkomst verstandelijk gehandicapten!
Lees ook:Sporten in de herfstvakantie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>