Problemen met uw buren?


GOES – Wanneer mensen dicht op elkaar wonen, bestaat er kans op conflicten. Door niet of niet goed met elkaar te praten, kan het snel uit de hand lopen.

U kunt nu buurtbemiddeling Goes inschakelen als u problemen heeft met uw buren. Buurtbemiddelaars zijn getrainde vrijwilligers die luisteren naar het verhaal van beide partijen. Ze geven geen oordeel en zijn neutraal. De bemiddelaars hebben uiteraard geheimhoudingsplicht. Met buurtbemiddeling proberen we mensen te helpen om burenruzies op te lossen.

Voor wie is buurtbemiddeling?

Buurtbemiddeling is gratis en bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Goes die in een conflictsituatie zitten of dreigen te komen. Het is een initiatief van de gemeente Goes, de RWS, de politie en SMWO. U kunt contact opnemen met buurtbemiddeling over bijvoorbeeld (geluids) overlast, rommel en vuilnis, een conflict over erfafscheidingen, vernielingen, storende leefgewoontes en pesterijen.

Buurtbemiddeling zorgt er voor dat u en uw buren conflicten zelf oplossen, dat de communicatie hersteld wordt en dat de leefbaarheid van de buurt, wijk en gemeente verbetert.

Voor vragen neem contact op met buurtbemiddeling Goes; 0113 -277111 of via [email protected]

Voor meer informatie ga naar www.buurtbemiddelinggoes.nl.

Lees ook:Vijf jaar buurtbemiddeling Hulst!
Lees ook:Buurtbemiddeling zoekt bemiddelaars
Lees ook:Buurtbemiddeling Hulst werkt goed!
Lees ook:Huurconflicten
Lees ook:Mantelzorgwaardering 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>