Bons: Borsele na school!

Bons blog
HEINKENSZAND – Sinds 2011 verzorgt de gemeente Borsele naschoolse activiteiten in en om de school. De organisatie krijgt nu een eigen naam en een eigen website. Bons, BOrsele Na School.

Op de nieuwe website www.naarbons.nl staat alle informatie over de activiteiten per dorp. Inschrijven gaat vanaf dit schooljaar ook via de website. Woensdag 21 augustus wordt de naam en website officieel gelanceerd door wethouder Ad Schenk tijdens de eerste naschoolse activiteiten in Hoedekenskerke. Dans, balspelen, jongleren en schilderen zijn de eerste activiteiten waar dit jaar mee wordt gestart.

Bons is een initiatief van de Gemeente Borsele. In samenwerking met de basisscholen, de kinderopvang, sportverenigingen en andere lokale partijen in Borsele is er nu op bijna alle scholen in Borsele een naschools aanbod van activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur.

Lees ook:Toekomst kunst en cultuur in Middelburg!
Lees ook:SVRZ De Molenhof aan de slag met ouderenproject ‘Lang leve kunst’! + foto’s
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie 2013 in De Vleeshal: maar dan anders!
Lees ook:Monumentenweekend Borsele!
Lees ook:Subsidie amateurkunst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>