Open Monumentendag: Macht & Pracht!

terneuzen logo 2 blog
TERNEUZEN – Open Monumentendag is op 14 september. En ook dit jaar worden er in de gemeente Terneuzen weer allerlei interessante monumenten opengesteld voor publiek. Het thema van 2013 is Macht & Pracht. De gemeente Terneuzen heeft samen met vele vrijwilligers een gevarieerd programma opgesteld. Voor ieder wat wils!

In de gemeente Terneuzen zijn er monumenten te bezoeken in de volgende zeven kernen: Axel, Biervliet, Hoek, Koewacht, Sas van Gent, Terneuzen en Westdorpe.

Welke monumenten er allemaal op 14 september in de gemeente Terneuzen te bezoeken zijn, leest u in de brochure. Deze brochure is digitaal te lezen (www.terneuzen.nl). U kunt ook een gedrukt exemplaar aanvragen via e-mail bij mw. H. Keten.

Gratis bus- en bootvervoer

Als extra service is het openbaar busvervoer tijdens deze dag gratis. Kijk voor de gratis vervoersbon op www.degoedekantop.nl of in het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad van week 36. Let op: gratis vervoer is enkel mogelijk op zaterdag 14 september en op vertoon van de vervoersbon.

Lees ook:Open Monumentendag Walcheren!
Lees ook:Open monumentendag!
Lees ook:Verklaring omtrent het gedrag!
Lees ook:Open monumentendag op Walcheren!
Lees ook:Ook in Terneuzen zelf hondenpoep opruimen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>