Folkloredag De Zwake in ´s Gravenpolder!

streekdracht zeeuws blog
‘s-GRAVENPOLDER – In de sportzaal van multifunctioneel centrum de Zwake in ´s Gravenpolder is zaterdag 21 september een folkloredag. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

SVRZ verzorgt deze dag samen met Stichting Info Internationale Folklore en Sportpunt. De dag staat in het teken van oude ambachten. Zo is er een presentatie Zeeuwse klederdracht en treedt het koor van Ons Boeregoed regelmatig op.

Het Zeeuwse en Volendamse meisje delen samen Babbelaars uit. Een professionele fotograaf maakt portretfoto´s. De foto’s zijn dezelfde dag nog klaar en zijn dan beschikbaar met of zonder lijst. De portrettekenaar Sako legt bezoekers vast op doek. Heeft u stalen zenuwen? Probeer dan het leuke spel ´spiraal´. Of test uw reactievermogen bij het stokken vangen.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. In de gezellige kantine van de sporthal kunnen bezoekers een hapje en drankje nuttigen. Voor de kinderen is er een springkussen of Oudhollandse spelletjes. Tevens staan de pony’s van de heer Lokerse klaar om de kinderen voor €1,00 mee te nemen voor een ponyritje.

Kortom, de folkloredag in De Zwake is een gezellig uitje voor het hele gezin. De ingang voor de folkloredag is naast de bibliotheek.

De Zwake is een locatie van SVRZ. Dat is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:Lentemarkt in woonzorgcentrum Egelantier!
Lees ook:Lentemarkt met paassfeer in Zorgcentrum De Vurssche!
Lees ook:Lentemarkt in Zorgcentrum De Vurssche Axel!
Lees ook:Zomermarkt in Ten Anker!
Lees ook:Winterfair De Vurssche!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>