Winterfair De Vurssche!

kerstboom

AXEL – In SVRZ De Vurssche in Axel is zaterdag 12 december een winterfair. De winterfair duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Meerdere kramen zorgen voor een gezellig feest. Er zijn kerstbloemstukken te koop en verschillende mensen van buitenaf bieden hun kerstartikelen aan. Of waag een gokje met het rad van avontuur en win een mooie kerstprijs.

Ook aan de inwendige mens is gedacht met winterse lekkerheden zoals oliebollen en glühwein. De muzikale ondersteuning komt van een fanfare en een kinderkoor. Tevens is er een speciale boekenmarkt om de winterse dagen voor de kachel al lezend door te komen en een rommelmarkt voor het vinden van speciale hebbedingetjes. Kortom een vrolijk kerstfeest, waar iedereen welkom is.

Over SVRZ

SVRZ De Vurssche is een voorziening van SVRZ. SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen,  thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg.  Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Winterfair De Vurssche!
Lees ook:Verbouwing De Vurssche!
Lees ook:Smokkelverhalen!
Lees ook:Heropening SVRZ De Vurssche!
Lees ook:Kerstliederen zingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>