Circus Sijm bij Ter Reede!

circus sijm blog
VLISSINGEN – Het Nationaal Ouderenfonds verzorgt samen met Circus Sijm bij 13 verschillende woonzorginstellingen door het hele land een spectaculair circus speciaal voor ouderen. 15 oktober is Ter Reede, aan de Vredehoflaan 370, in Vlissingen aan de beurt.

Het complete circus wordt zo dicht mogelijk bij de desbetreffende woonzorginstelling geplaatst en bewoners van de woonzorginstelling kunnen gratis het circus bezoeken. Het circus is volledig geschikt voor rolstoelers, mensen die minder mobiel zijn en zelfs bedden worden naar binnen gereden. Per dag kunnen we met het circus 500 ouderen gedurende drie voorstellingen een fantastische dag bezorgen.

Het Ouderenfonds wil met het circus extra aandacht besteden aan deze kwetsbare groep ouderen. Veel van deze ouderen zijn minder mobiel en gaan niet zo snel meer de deur uit “Vaak hebben ouderen lichamelijke beperkingen, waardoor ze niet zomaar op stap kunnen. Ouderen zitten dag in dag uit thuis, vaak zonder iemand te zien. Wij willen die situatie doorbreken.”, aldus Jan Romme, directeur van het

Nationaal Ouderenfonds

Circus Sijm is een bruisend, compact, Noord-Hollands circus. Het circus biedt een theatraal en sfeervol programma. Clowns, acrobaten, goochelaars en jongleurs passeren de revue. De sfeervol gedecoreerde tenten zorgen voor een ultieme circus beleving. Verder is Circus Sijm gespecialiseerd in het organiseren van voorstellingen speciaal voor zorginstellingen. Kortom een spetterende show, die bij ouderen zeker in de smaak valt!

Naast dit fantastische circusevenement organiseert het Nationaal Ouderenfonds nog veel meer andere activiteiten, van zomeruitjes tot kerstdiners. Deze uitjes zijn gericht op ouderen die minder mobiel zijn en niet gemakkelijk aan een uitje kunnen deelnemen. Eerder dit jaar bezocht Circus Bongo Ter Reede.

Lees ook:Circus Sijm op parkeerterrein Ter Reede! + foto’s
Lees ook:Circus Sijm bij WVO Zorg Vlissingen!
Lees ook:Circus Sijm vandaag bij Ter Reede!
Lees ook:Circus Sijm bouwt op in Vlissingen + Foto’S
Lees ook:Circus Sijm brengt blijdschap in de zorg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>