Drinkende pubers!

bier blog
DOMBURG – De gemeenten Middelburg, Vlissingen en Veere houden in oktober in samenwerking met Porthos de ouderavond ‘Help, mijn kind wordt een puber!’ Ouders en verzorgers van kinderen van 10, 11 en 12 jaar worden deze avond meegenomen in de emotionele achtbaan die hun pubers meemaken.

Als een kind in de puberteit terecht komt en de eigen identiteit meer gaat ontwikkelen, kan opvoeden soms best lastig zijn. Een puberend kind zoekt grenzen op, gaat misschien experimenteren met alcohol en roken of zit heel de dag te ‘gamen’ of te ‘appen’. Ook de stap naar het voortgezet onderwijs brengt voor een puber veel veranderingen met zich mee. Ouders en verzorgers die hier goed op voorbereid willen zijn, zijn van harte welkom om gratis de ouderavond ‘Help, mijn kind wordt een puber!’ bij te wonen.

U kunt kiezen uit drie data:
- Dinsdag 22 oktober om 19.30 uur in het stadhuis van Vlissingen, Paul Krugerstraat 1.
- Donderdag 24 oktober om 19.30 uur. Opening door wethouder Chris Maas. Inloop vanaf 19.00 uur, Verenigingsgebouw Nimmerdor, Bakkersland 29, Grijpskerke.
- Donderdag 31 oktober, inloop vanaf 19.00 uur, Ontmoetingscentrum Dauwendaele (grote zaal), Vrijlandstraat 65 Middelburg

Het volledige programma van de avond is te bekijken op www.laatzenietverzuipen.nl. Voor de ouderavond in Grijpskerke kunt u zich tot 22 oktober opgeven via www.laatzenietverzuipen.nl of telefonisch op 0113-397171 (maandag t/m vrijdag).

Laat ze niet (ver)zuipen!De ouderavonden worden gehouden in het kader van de Zeeuwse aanpak ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’ In deze campagne werken alle Zeeuwse gemeenten samen met GGD Zeeland, Indigo Preventie, Politie Zeeland en andere maatschappelijke partners om het overmatig alcoholgebruik onder jongeren aan te pakken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.laatzenietverzuipen.nl

Lees ook:Omgaan met pubers!
Lees ook:Help, mijn kind wordt een puber!
Lees ook:Help, mijn kind wordt een puber!
Lees ook:Ouderavond ‘Help, mijn kind wordt een puber!
Lees ook:De alcoholvrije puber!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>