Help, mijn kind wordt een puber!

dronken puber

GOES – De gemeente Goes houdt donderdag 13 november in samenwerking met CJG Goes Noord-Beveland de ouderavond ‘Help, mijn kind wordt een puber!’.

Ouders en verzorgers van kinderen van 10 tot en met 13 jaar worden deze avond meegenomen in de emotionele achtbaan die hun pubers meemaken. Wethouder André van der Reest heet de ouders welkom en opent de avond.

Goed voorbereid
Als een kind in de puberteit terecht komt en de eigen identiteit meer gaat ontwikkelen, kan opvoeden soms best lastig zijn. Een puberend kind zoekt grenzen op, gaat misschien experimenteren met alcohol en roken of zit heel de dag te ‘gamen’ of te ‘appen’. Ook de stap naar het voortgezet onderwijs brengt voor een puber veel veranderingen met zich mee. Ouders en verzorgers die hier goed op voorbereid willen zijn, zijn van harte welkom om (gratis) de ouderavond ‘Help, mijn kind wordt een puber!’ bij te wonen.

Datum: donderdag 13 november 2014
Tijd: inloop 19.15 uur, start 19.30 uur
Locatie: MFA de Krul, Hilleweg 3 in Goes (in de wijk Mannee)

Programma
Het volledige programma van de avond is te bekijken op:
www.cjggoes-noordbeveland.nl  Ouders die zich willen aanmelden voor de ouderavond kunnen dat ook doen via bovenstaande website of per telefoon: 0113-244388 (maandag t/m donderdag).

Achtergrondinformatie Laat ze niet (ver)zuipen!
De ouderavonden worden georganiseerd in het kader van de Zeeuwse aanpak ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’ In deze campagne werken alle Zeeuwse gemeenten samen met GGD Zeeland, Indigo Preventie, Politie Zeeland-West-Brabant en andere maatschappelijke partners om het overmatig alcoholgebruik onder jongeren aan te pakken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.laatzenietverzuipen.nl.

Lees ook:Help, mijn kind wordt een puber!
Lees ook:Omgaan met pubers!
Lees ook:Drinkende pubers!
Lees ook:Ouderavond ‘Help, mijn kind wordt een puber!
Lees ook:De alcoholvrije puber!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>