Psychiatrie: zingeving!

admiraal de ruyter ziekenhuis
VLISSINGEN – In het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) wisselen ex-patiënten, professionals en andere belangstellenden elke maand ervaringen uit over thema’s in de psychiatrie. Het thema van de bijeenkomst op 26 november is ‘zingeving’. De bijeenkomst wordt gehouden in het ADRZ, Vlissingen.

Iedereen heeft het recht om betekenisvol te zijn en daarin gehoord, gezien en erkend te worden. Daarover vertelt Dea Spierings, geestelijk verzorger bij het ADRZ. Zingeving is de behoefte om te weten, dat wat we doen er ook toe doet. Zingeving is een breed thema, dat door iedereen individueel ingevuld kan worden en kan helpen bij herstel van bijvoorbeeld een depressie. Een ervaringsdeskundige vertelt haar eigen verhaal.

De avond is gratis toegankelijk voor een breed publiek van cliënten, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden. Aanvang is om 19.15 uur en de afsluiting is om ongeveer 21.15 uur.

Lees ook:Thema-avond Psychiatrie: zingeving!
Lees ook:Bijeenkomst psychiatrie!
Lees ook:Thema-avonden voor ex-psychiatrische patiënten in het ADRZ!
Lees ook:Herstel & Depressie, een onmogelijke combinatie?
Lees ook:Première Zeeuwse korte speelfilm in ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>