Middelburg bezuinigt! Tips?

Euro's
MIDDELBURG – Waarop kan de gemeente Middelburg volgens u bezuinigen? En waarop absoluut niet? Het gemeentebestuur verneemt hierover graag uw mening en roept u op uw ideeën hierover aan hen kenbaar te maken. De onlangs verschenen begrotingskrant geeft u meer inzicht in de opbouw van de gemeentebegroting.

Om het huishoudboekje kloppend te houden, heeft de gemeente Middelburg de afgelopen jaren voor € 13 miljoen aan structurele bezuinigingen doorgevoerd. Zolang de regering moet blijven bezuinigen, zullen de effecten ook op gemeenteniveau voelbaar zijn. Om de gemeentefinanciën op orde te houden moet de gemeente Middelburg voor de periode 2015-2018 aanvullend € 2,8 miljoen bezuinigen. Het college van burgemeester en wethouders wil in januari, nog voor de gemeenteraadsverkiezingen, komen met bezuinigingsvoorstellen.

Het college van burgemeester en wethouders verneemt graag de mening van de inwoners en ondernemers van Middelburg en roept op om ideeën voor bezuinigen aan hen kenbaar te maken. Alle meningen en ideeën zijn welkom op [email protected].

Begrotingskrant
Heeft u de begrotingskrant niet op uw deurmat aangetroffen of bent u hem kwijt? U kunt de krant ook digitaal raadplegen.

Bekijk de digitale versie van de Begrotingskrant 2014 via: www.middelburg.nl

Naar verwachting zal het college medio december een voorstel voor bezuinigingen opstellen en naar de gemeenteraad toesturen. 14 januari wordt het voorstel besproken in de commissie Algemeen Bestuur waarna de raad op 20 januari een besluit neemt.

Lees ook:Middelburg bezuinigt!
Lees ook:Middelburg: Opnieuw bezuinigen!
Lees ook:Middelburg zit krap!
Lees ook:Middelburg gaat 5,8 miljoen extra bezuinigen: Geen nieuwe schouwburg!
Lees ook:Bezuinigingsopdracht Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>