Digitale informatieborden!

terneuzen logo 2 blog
TERNEUZEN – Er staan in de gemeente Terneuzen sinds half januari zes nieuwe digitale informatieborden. Op donderdag 23 januari nam wethouder Pim Broekhuysen het informatiebord op het sluizencomplex (Buitenhaven) in Terneuzen officieel in gebruik.

Ook aan de Guido Gezellestraat en Haarmanweg in Terneuzen, aan de Buthdijk en Kinderdijk in Axel en aan de Oostpoortweg in Sas van Gent staan deze informatiesystemen. Ze worden met name gebruikt om evenementen aan te kondigen. Organisaties, verenigingen en instellingen kunnen evenementen aanmelden via www.terneuzen.nl (‘Een evenement melden’). Op de overige locaties blijven de onderborden bij de welkomstborden in gebruik.

Op de achterkant van de informatieborden staan plattegronden, die voorheen op een apart bord werden getoond. De borden bevatten ook reclame-uitingen. De cartografie en reclame-uitingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de leverancier Suurland Outdoor.

In de loop van 2014 wordt de cartografie op de digitale informatieborden en de overige (11) plattegrondkasten van Suurland Outdoor geactualiseerd.

Lees ook:Digitale informatieborden!
Lees ook:Evenementen tijdelijk niet op Terneuzense welkomstborden!
Lees ook:Evenementen op gemeentelijke infoborden & online kalender
Lees ook:Evenementen tijdelijk niet op welkomstborden!
Lees ook:Regels uitstallingen en reclame-uitingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>