Cinema Middelburg met Nehalennia op reis: The Garden!

naamloos (24)
MIDDELBURG – Cinema Middelburg presenteert vrijdag 21 maart om 16.30 uur in samenwerking met Stedelijke Scholengemeenschap Nehalennia de Slowaakse film The Garden (Záhrada)(1995) van regisseur Martin Sulik. Nehalennia ontving leerlingen uit het buitenland en binnenkort worden tegenbezoeken afgelegd. De leerlingen reizen naar Zwitserland, Spanje, Tsjechië en Italië. De film The Garden (Záhrada) inspireert de leerlingen die naar Tsjechië afreizen. Ook toegankelijk voor niet-Nehalennia leerlingen.

Jakub ligt overhoop met zichzelf en de mensen om hem heen. Zijn relatie met de getrouwde Tereza komt niet uit de verf, de relatie met zijn vader staat op gespannen voet en zijn baan bevalt hem niet. Op aandringen van zijn vader vertrekt hij een paar dagen naar het platteland, naar het verlaten huis van zijn opa. Als Jakub het dagboek van zijn grootvader vindt, ontdekt hij zaken waarvan hij het bestaan vergeten was. Hij leert grasmaaien met een zeis, bomen omhakken, pruimenjenever stoken en broodbakken. De mysterieuze Helena komt langs en hij wordt bezocht door drie mannen. Dit bestaan helpt hem op een andere manier naar het leven te kijken.

Duur: 100 minuten

Stichting Cinema Middelburg | Achter de Houttuinen 30 | 4331 NJ Middelburg

Lees ook:Nehalennia op filmreis: Bellas Mariposas!
Lees ook:Cinema Middelburg: Avond van de Franse Film – Un Amour de Jeunesse!
Lees ook:Avond van de Franse Film Cinema Middelburg: Cherchez Hortense!
Lees ook:Klassieker Tokyo Story bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Cinema Middelburg: Only Lovers Left Alive!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>