Brug Goes afgesloten!

wegafzetting blog
TERNEUZEN – Met de restauratie van de Stenen Brug in Goes wordt maandag 24 maart gestart. De werkzaamheden duren tot en met 25 april.

Van 24 tot en met 28 maart en van 21 tot en met 25 april 2014 zal de brug geheel afgesloten zijn. Een omleiding via de Dam en de Keizersdijk zal door middel van borden worden aangegeven. Van 28 maart tot 21 april is de brug begaanbaar op de middenstrook. Fietsers en wandelaars zullen deze strook tijdelijk moeten delen.

De werkzaamheden aan de brug bestaan hoofdzakelijk uit het reinigen van het metselwerk, het opnieuw voegen van het metselwerk rondom de waterlijn, inboeten van metselwerk, schilderwerk en reparatiewerkzaamheden aan beton en natuursteen. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden zullen aan weerszijden van de brug damwanden geslagen worden. Tussen de damwanden wordt het waterpeil verlaagd.

Lees ook:Restauratie kerktoren ‘s Heer Hendrikskinderen
Lees ook:Restauratie kerktoren ‘s Heer Hendrikskinderen
Lees ook:Onderhoud aan Goese kademuren!
Lees ook:Werk aan Thoolse brug!
Lees ook:Werk Keersluisbrug vertraagd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>