Legitimatie 70+

paspoortgroot2014
SLUIS – Een paar keer per jaar gaan medewerkers van de gemeente Sluis naar de woonzorgcentra. Daar kunnen inwoners van 70 jaar en ouder ter plekke hun legitimatiebewijs laten vervangen. Zowel de bewoners van de woonzorgcentra als 70+’ers die in dezelfde kern zelfstandig wonen, kunnen van deze service gebruikmaken. In maart en april 2014 zijn er weer “senioren-aanvraag-dagen”. Een week later kan men de nieuwe documenten op dezelfde locatie weer ophalen.

Wanneer en waar kunt u terecht?

Datum Locatie Plaats Tijd
Maandag 31 maart Emmaus IJzendijke 14.00 – 14.30 uur

Dinsdag 1 april Rozenoord Sluis 13.30 – 14.00 uur

Dinsdag 1 april Coensdike Aardenburg 14.30 – 15.00 uur

Donderdag 3 april De Hooge Platen Breskens 10.00 – 11.00 uur

Wat heeft u voor de aanvraag nodig? Voor het aanvragen van een nieuw legitimatiebewijs dient u mee te nemen:
- Uw oude paspoort of identiteitskaart. Als u zowel een identiteitsbewijs als paspoort heeft, dan dient u beide mee te nemen.
- Een recente pasfoto. U kunt ook tijdens de senioren-aanvraag-dagen een pasfoto laten maken. Er komt een fotograaf die de pasfoto’s maakt tegen gebruikelijke tarieven. De pasfoto moet voldoen aan de geldende eisen. Deze eisen kunt u opvragen via www.gemeentesluis.nl of bij de afdeling Publiekszaken, tel. 140117.
- Contant, gepast geld, om de kosten van een nieuw legitimatiebewijs te betalen. Een identiteitskaart kost € 42,10 en een paspoort € 51,00. Pinnen is niet mogelijk.

Het blijft uiteraard ook voor senioren mogelijk om een nieuw legitimatiebewijs aan te vragen bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis in Oostburg.

Lees ook:Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie
Lees ook:Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie
Lees ook:Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ in verzorgingstehuis Emmaus!
Lees ook:Nieuwe legitimatie beveiligers!
Lees ook:Geen reisdocumenten Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>