Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ in verzorgingstehuis Emmaus!

paspoort

SLUIS - Een paar keer per jaar gaan medewerkers van de gemeente Sluis naar de woonzorgcentra. Daar kunnen inwoners van 70 jaar en ouder ter plekke hun legitimatiebewijs laten vervangen. Zowel de bewoners van verzorgingstehuis Emmaus als 70+’ers die in dezelfde kern zelfstandig wonen, kunnen van deze service gebruik maken. In december is er een “senioren-aanvraag-ochtend”. Een week later kan men de nieuwe documenten op dezelfde locatie weer ophalen.


Wanneer kunt u terecht?

Donderdag 1 december 2016 tussen 10.00 en 11.00 uur in Emmaus in  IJzendijke.

Wat heeft u voor de aanvraag nodig?

  • Uw oude paspoort of identiteitskaart. Als u zowel een identiteitsbewijs als paspoort heeft, dan dient u beide mee te nemen.
  • Een recente pasfoto. U kunt ook tijdens de senioren-aanvraag-ochtend een pasfoto laten maken door een fotograaf voor een tarief van € 12,50. De kosten voor de pasfoto’s dient u contant te betalen. De pasfoto moet voldoen aan de geldende eisen. Deze eisen kunt u opvragen via www.gemeentesluis.nl of bij de afdeling Externe Dienstverlening, tel. 140117.
  • Contant, gepast geld, om de kosten van een nieuw legitimatiebewijs te betalen. Een identiteitskaart kost € 50,40 en een paspoort € 64,40. Pinnen is niet mogelijk.

Het blijft uiteraard ook voor senioren mogelijk om een nieuw legitimatiebewijs aan te vragen bij de afdeling Externe Dienstverlening op het gemeentehuis in Oostburg.

Lees ook:Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie
Lees ook:Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie
Lees ook:Legitimatie 70+
Lees ook:Norovirus in woonzorgcentrum Emmaus!
Lees ook:Drukte om paspoort!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>