‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ opent Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen!

TERNEUZEN – De speelfilm ‘Toen was geluk heel gewoon’ opent vanavond, dinsdag 8 april het filmfestival van Zeeuws-Vlaanderen. Gerard Cox en  Sjoerd Pleijsier zullen in Terneuzen op de rode loper CineCity binnengaan. Daar worden ze voor de eerste keer geconfronteerd met de reacties van het gewone publiek op deze komische, spannende en ontroerende nieuwe Nederlandse comedy.

FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen is opgetogen dat Terneuzen is uitgekozen voor de eerste openbare vertoning van de film van Ineke Houtman. ‘Toen was geluk heel gewoon’ is de bioscoop-opvolger van de gelijknamige succesvolle KRO-televisieserie die van 1994 tot en met 2009 werd uitgezonden. De serie werd in 1999 bekroond met de Gouden Televizierring. Hoofdrolspelers in de film zijn de bekende acteurs Gerard Cox (Jaap Kooijman), Joke Bruijs (Nel Kooijman) en Sjoerd Pleijsier (Simon Stokvis).

De film speelt zich af in 1974. Het Nederlands elftal heeft zojuist de heroïsche finale van het WK voetbal verloren van aartsrivaal West-Duitsland. Het hele land is in diepe rouw gedompeld en uit pure frustratie smijt Jaap Kooijman zijn televisie uit het raam. Op donderdag 10 april gaat de film Toen Was Geluk Heel gewoon landelijk in release,

http://youtu.be/M5knliBwflk

Lees ook:Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Zeeuws Meisje opent FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen: Programma online
Lees ook:Feestelijke openingsavond Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen
Lees ook:Veel premieres op FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>