Niemand wil fiets voetveer hebben!

fietsvoetveer-blog 2

VLISSINGEN / BRESKENS – Schipper mag ik overvaren? Nou, zolang er geen exploitant is  te vinden die de Zeeuwen de Westerschelde willen overzetten tussen Vlissingen en Breskens zit daar geen muziek meer in.

Vandaag (donderdag)  liep de inschrijftermijn voor de aanbesteding van de concessie Fast Ferry af. Helaas hebben zich geen geïnteresseerden gemeld. Dat betekent dat de Provincie Zeeland zich gaat beraden op volgende stappen. Het zal een onderwerp worden op de komende GS-vergadering. De procedure voor de inschrijving is 31 januari 2014 gestart. In deze procedure kreeg de markt de ruimte om voor een periode van vier jaar invulling te geven aan de veerverbinding. De Provincie Zeeland was zich bewust van het feit dat het om een kleine markt gaat waarop weinig spelers actief zijn. Veolia doet het overvaren nu nog, maar dat contract loopt af. Ze vinden het onderhoud van de veerboten te duur.

Lees ook:Flaneren nog leuker in Breskens dankzij euro’s van provincie!
Lees ook:Ondernemer gezocht voor Badstrand!
Lees ook:Europa om de hoek!
Lees ook:Bootje overvaren door viskotter!
Lees ook:Principeakkoord ontwikkeling havengebied Breskens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>