Dienstverlening Reimerswaal!

KRUININGEN – De gemeente Reimerswaal wil graag weten hoe ze hun dienstverlening uitvoeren, wat ze kunnen verbeteren en hoe ze u beter kunnen helpen aan de telefoon, aan de balie en op onze website.

Een gemeentewoordvoerder: “Daarom gaan we u de komende tijd vragen wat u van onze dienstverlening vindt als u contact heeft met ons callcenter, onze baliemedewerkers, of als u een product afneemt op onze website.
We zullen u uitnodigen een enquête in te vullen om ons feedback te geven op onze dienstverlening. Als u bij ons uw e-mail adres achterlaat, krijgt u enige tijd later een e-mail bericht om deel te nemen.

Alle feedback is welkom, ook als u niet tevreden bent of verbetertips voor ons hebt, willen wij dat graag weten.

Deze enquête wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Totta Research (www.totta.nl). Totta Research houdt zich aan de gedragscode inzake de bescherming van de privacy. Persoonsgegevens worden eenmalig voor dit onderzoek gebruikt en zijn niet bekend bij de gemeente. De resultaten worden anoniem verwerkt.

Heeft u hier nog vragen over, aarzel dan niet en neem contact met ons op via [email protected] of telefonisch: 14 0113.”

Lees ook:Inwonerspanel Borsele
Lees ook:Inwonerspanel Borsele
Lees ook:Inwonersonderzoek!
Lees ook:Afvalinzameling Reimerswaal
Lees ook:Meting dienstverlening!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>