Niet tegelijk collecteren!

collecteren

KAPELLE - De gemeente Kapelle wil dat er niet teveel collectes tegelijk zijn. In een collecterooster houdt de gemeente bij wanneer er collectes zijn en kijkt of een collecte past in het rooster.

Bij grote landelijke acties toetst de gemeente een aanvraag aan het advies van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Bij het CBF kunt u het landelijk collecterooster inzien. Ook kunt u hier het rooster van de gemeente inzien.

Het collecterooster van de gemeente wordt gepubliceerd opwww.cbf.nl/collecterooster/gemeente-roosters/Kapelle/#starttab. Staat een collecte niet op deze lijst dan heeft deze hiervoor mogelijk geen toestemming. U mag de collectant altijd om legitimatie vragen, als het goed is kan de collectant zich legitimeren. Kan hij of zij dit niet, dan adviseren wij geen geld te geven. Mocht u de collecte niet vertrouwen dan kunt u altijd contact opnemen met de politie, via 0900 – 8844.
Daarnaast adviseren wij u de collectant niet binnen te laten of uw deur open te laten staan, terwijl u op zoek bent naar uw portemonee.

Meer informatie over het aanvragen van een collectevergunning kijkt u op onderstaande link.

Lees ook:Venten zonder vergunnning
Lees ook:Illegale collectanten!
Lees ook:Tolken Arabisch gezocht
Lees ook:Biddag? Criminelen willen de collectebus!
Lees ook:Communicatie Kapelle onder de loep!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>