Slopen Middengebied!

slopen 2 blog

VLISSINGEN – L’escaut Woonservice en de gemeente Vlissingen houden  op maandag 19 mei, om 19.30 uur een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst gaat over de sloop van portieketage woningen en nieuw te bouwen woningen aan de Pres. Rooseveltlaan en de Jan van de Capellelaan.De bijeenkomst wordt gehouden in de aula van de Openwijkschool De Combinatie, Pablo Picassoplein.
Al enige jaren wordt er hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering van de woningen en het openbaar gebied in het Middengebied, ook wel de herstructurering van het Middengebied Fase I en II. Hieronder valt het Pablo Picassoplein en omgeving en de Engelse Wijk.

Inmiddels is ook gestart met Fase III. Binnenkort wordt gestart met de sloop van 24 portieketagewoningen aan de President Rooseveltlaan nummers 50 tot en met 90. Op deze locatie zullen, na de uitvoering van de sloopwerkzaamheden, in totaal 14 eengezinswoningen worden gebouwd in opdracht van l’escaut Woonservice.

Eengezinswoningen

Daarnaast worden de woningen aan de Jan van de Capellelaan 59 tot en met 71 gesloopt en vervangen door 6 eengezinswoningen. De daarvoor benodigde vergunningen worden binnenkort aangevraagd. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie over deze plannen.

Lees ook:Slopen en nieuwbouw Vlissings Middengebied!
Lees ook:Nieuwbouw Vlissingen!
Lees ook:Ook Burendag in Vlissings Middengebied!
Lees ook:‘l Escaut Woonservice gaat Vlissingse spookbuurt aanpakken!
Lees ook:Cursus ‘Omgaan met dementerenden’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>